Scoupy Webshop Cashback

Wat is Scoupy Webshop Cashback?

Ga je online winkelen bij je favoriete webshop? Dan ontvang je bij Scoupy eenvoudig cashback op je online aankopen. Zo bespaar je veel geld! Via Scoupy Webshop Cashback krijg je een deel van het totaalbedrag van jouw online aankopen terug. Deelname is gratis.

Hoe werkt Scoupy Webshop Cashback?

Het is heel simpel. Ga je online winkelen bij je favoriete webshop? Bijvoorbeeld bij HEMA, Thuisbezorgd.nl of een van de vele andere geselecteerde webshops? Gebruik dan altijd eerst je Scoupy-app en ontvang een deel van het totaalbedrag in je Scoupy-tegoed. Een percentage of een vast cashback-bedrag. That's it! Riep daar iemand gratis geld?

Even in het kort

Ga je online winkelen? Volg dan deze stappen.

1. Check je Scoupy-app

En kies 'Scoupy Webshop Cashback' onder 'Deals'.

2. Shop bij jouw favoriete webshop

Maak je keuze uit een brede selectie aan online winkels.

3. Kassa! Cashback op je rekening!

Een deel van het totaalbedrag voegen we toe aan je Scoupy-tegoed.

Hoeveel cashback krijg ik?

Dat is afhankelijk van je aankoopbedrag en het percentage cashback dat je ontvangt bij jouw webshop. De cashback wordt berekend over het aankoopbedrag exclusief BTW en andere bijkomende kosten zoals verzendkosten, het gebruik van giftcards, reserverings- en administratiekosten.

Je geduld wordt beloond

De uitbetaling van de cashback kan iets langer duren dan een reguliere cashback-actie. Dit is afhankelijk van de retourtermijn en de tijd die de webshop nodig heeft om jouw aankopen goed te keuren. Je kunt de status van jouw uitbetaling altijd inzien in je persoonlijke account. Zodra de goedkeuring bij Scoupy binnen is, voegen wij binnen 48 uur het bedrag toe aan je Scoupy-tegoed.

Ben je klaar voor je eerste webshop cashback?

Start vandaag nog en scoor je voordeel! Wil je eerst meer weten? Dat kan! Check hieronder de veelgestelde vragen of stel een vraag aan onze Klantenservice via: [email protected]

Veelgestelde vragen

Via Scoupy Webshop Cashback krijg je een deel van het totaalbedrag van jouw online aankopen terug. Hoeveel cashback je precies terugkrijgt, kun je zien op de pagina waar alle deelnemende webshops staan. Per webshop kan het cashbackbedrag of -percentage namelijk verschillen. Dat is nog eens voordelig online shoppen!
Hierboven staat uitgelegd hoe je mee kunt doen en waar je op moet letten om er zeker van te zijn dat je cashback krijgt op jouw online aankopen.
De reden dat het mogelijk is om geld terug te krijgen over je aankopen, is doordat Scoupy een commissie per aankoop ontvangt van de aangesloten webshops. Deze commissie delen we met jou waardoor je geld op je aankopen (cashback) terug kunt ontvangen.
Dat verschilt per webshop. Wanneer je je geld terugkrijgt is afhankelijk van de retourtermijn en de tijd die de webshop nodig heeft om jouw aankopen goed te keuren. Je hebt namelijk eerst de tijd om je artikelen te retourneren. Ná de retourtermijn weten we of je alles houdt. Vervolgens checkt iemand van de webshop of jouw bestelling in aanmerking komt voor cashback.

Bijvoorbeeld: de webshop heeft een retourtermijn van 30 dagen. Na deze 30 dagen wordt je bestelling binnen 14 dagen gecheckt en wordt er bepaald of je recht hebt op cashback. Daarna volgt de uitbetaling door Scoupy.
Je kunt de status van je cashback gemakkelijk checken in je persoonlijke account. Hier zie je of jouw bestelling nog op 'In behandeling' staat of al is 'Goedgekeurd/Afgekeurd' of 'Uitbetaald'.
Dat is afhankelijk van je aankoopbedrag en het percentage cashback dat je ontvangt bij jouw webshop. Dit kun je zien op de pagina waar alle deelnemende webshops staan.
Het cashbackbedrag wordt berekend over het aankoopbedrag exclusief BTW en andere bijkomende kosten zoals verzendkosten, het gebruik van giftcards, reserverings- en administratiekosten.
De uitbetaling van de webshop cashback wordt in gang gezet nadat de webshop de cashback aanvraag heeft goedgekeurd. Het kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Kijk bij 'wanneer krijg ik mijn geld uitbetaald?' voor meer informatie.
Nee, helaas vervalt het recht op cashback wanneer je iets terugstuurt. Het maakt daarbij niet uit of dit één artikel is of de volledige bestelling. Er is namelijk geen koppeling tussen welke artikelen wel en niet teruggestuurd zijn. Bestellingen met een retour worden dus altijd afgekeurd.
Scoupy bekijkt jouw aankopen niet. De webshop waar je jouw aankopen hebt gedaan wel. Zij bepalen of jouw bestelling in aanmerking komt voor cashback.
Nee, er geldt geen minimum bedrag. Nu kan het wel zo zijn dat de desbetreffende webshop een minimum bedrag hanteert voordat je bestelling verzonden kan worden.
Er kunnen uitzonderingen gelden. Deze producten of categorieën doen niet mee met cashback. Je kunt dit lezen op de pagina waar alle deelnemende webshops staan vermeld.
In de meeste gevallen zal het betekenen dat de retourtermijn nog niet is verstreken of dat de desbetreffende webshop jouw aankopen nog niet heeft behandeld. De uitbetalingstermijn kun je terugvinden op de pagina waar alle deelnemende webshops staan vermeld.
Alle deelnemende webshops kun je vinden op de pagina van Scoupy Webshop Cashback in de app of op de website. Shop je bij een andere webshop, dan krijg je hier geen cashback op via Scoupy. Alleen de webshops die hier staan vermeld doen mee.
Nee, het is alleen mogelijk om mee te doen wanneer je in Nederland woont.
Nee, je hoeft niets te installeren, wel kan het zijn dat je jouw internetbrowser op een bepaalde manier moet instellen zodat de webshop kan zien dat je via Scoupy hebt gekocht.
Ja, je moet bij Scoupy ingelogd zijn om in aanmerking te komen voor jouw webshop cashback. Zo weten we zeker dat jij het bent.
Ja, je zult na het afronden van je eerste bestelling terug moeten keren naar Scoupy en vervolgens op de knop van de andere webshop moeten drukken om je 2e bestelling te doen. Doe je dit niet, dan zien we niet dat je via Scoupy hebt geshopt, en krijg je helaas geen cashback.
Vragen of klachten over een webshop of over de producten die deze webshop verkoopt zul je door moeten geven aan de desbetreffende online winkel. Scoupy is hier niet voor verantwoordelijk. Heb je vragen of klachten over jouw cashback-aanvraag, dan kun je dit doorgeven via [email protected]
Je kunt jouw vraag of klacht doorgeven via [email protected] onder vermelding van 'Webshop Cashback'. We nemen dan z.s.m. contact met je op.